Ez az olasz töltött gomba ideális hétvégi ebédre, zöld salátával tálalva. De köret is lehet steak mellé. Mindössze 15 perc alatt elkészíthető!
Hozzávalók
- 2 nagy csiperkegomba
- 6 db olajban eltett aszalt paradicsom
- 1 marék bazsalikom levél
- 1 evőkanál fenyőmag
- 5 dkg gorgonzola sajt
Elkészítés
- A sütőt 180 C-ra előmelegítjük.
- A gomba tönköket kivágjuk, és durván felaprítjuk.
- A apróra vágott gomba darabokat, fenyőmagot, bazsalikomlevelet és az aszalt paradicsomot egy kis konyhai robotgépbe tesszük. Adunk hozzá néhány csepp paradicsom olajat, majd durva pasztává pürézzük.
- A gombákat megtöltjük a pasztával, majd sajtot morzsálunk a tetejére.
- Kb. 10-15 percig barnára sütjük.
Kapcsolatos receptek
Zest.hu