Ez a finom, pikáns grillezett kecskesajt saláta egy kellemes, könnyű és könnyen elkészíthető ebéd lehet nyáron. Pirítóssal vagy friss péksüteménnyel tálaljuk.
Hozzávalók
- 1 csomag vízitorma és rukkola saláta
- 2 vastag szelet kecskesajt (kéreggel)
- 2 tk chililekvár
- 4 retek
- 4 újhagyma
- Chili olaj és balzsamecet
Elkészítés
- Egy grillserpenyőt vagy grillsütőt felmelegítünk. A sajtot megkenjük kevés olajjal, majd mindkét oldalon csíkosra sütjük.
- Az újhagymát és a retket vékonyan felszeleteljük.
- Két tányérra szórjuk a salátaleveleket, majd az újhagyma- és retekszeleteket.
- A sajtot a saláta tetejére tesszük, és meglocsoljuk az olajjal és ecettel.
- Melegen tálaljuk.
Kapcsolatos receptek
Zest.hu