
Minden kínai menüben szerepel legalább egy zöldséges fogás, amit általában a húsok-halak és rizs mellett fogyasztunk. Ideálisan kínai zöldségekkel készítjük, de ha nincs, Európai zöldségeket …
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
Tudatos Életmód Stílusosan
Tudatos Életmód Stílusosan
A kínai tojásos sült rizs a kínai konyha egyik alapétele. Elkészítése csupán 5 perc, ugyanis konyhakész vagy maradék rizzsel készül. A hagyományos verzió …
A krumplipüré az egyik kedvenc ételünk, néha azonban érdemes kipróbálni egyéb zöldségekből készült püréket is. Ilyen például a zellergumó, amely nem csupán könnyen pürézhető, de …
A pak choi (vagy bok choy), magyarul kínai káposzta, a kínai konyha egyik alapzöldsége. Általában bambuszkosárban párolják vagy wokban gyorsan …
A lencse az egyik legegészségesebb étel, ráadásul olcsó is. A mustáros lencse egy olasz alapétel, amit sültek mellé tálalnak – különösen passzol csirke …
Ünnepi, egészben sült húsok hagyományos kiegészítője egy különleges töltelék. Mivel a mai, modern ételek magasabb hőfokon sülnek, mint régen, a hús nem sül át rendesen, …
A párolt káposzta a sült szárnyasok klasszikus körete. A portóiban párolt vöröskáposzta egy ünnepi verzió, amely elkészítése roppant egyszerű, az eredmény pedig különlegesebb, …